0
Merhaba ve Blog Hakkında

Merhaba. İlk yazı olması sebebiyle bu yazımızda blogumuzda ele almayı düşündüğümüz konular hakkında bilgi vermeyi uygun gördük. Öncelikle blog ismini Klavye Kafe seçmemizin sebebi, blogda sadece bir konu ya da kategori hakkında bilgi vermeyi değil, bilgimiz dahilinde klavyeden dökebileceğimiz birçok konuda bilgi vermeyi düşünüyor ve planlıyor olmamızdan kaynaklanmakta. Fazla uzatmadan bolgda yer alan kategoriler hakkında bilgi verip bu yazıyı tamamlayalım.

1. Sağlık kategorisi altında tıpla (mesleki anlamda) alakalı bilgiler değil daha çok, sağlıklı yaşam, diyet, kilo alma ve verme gibi konuları işleyeceğiz.

2. İnternet kategorisi altında online yapılabilecek işler, internetten para kazanma, arama motoru optimizasyonu ve benzeri internetle alakalı faydalı olabileceğini düşündüğümüz konuları ele alacağız.

3. Spor kategorisi altında yoga, vücut geliştirme, sporla alakalı beslenme benzeri konuları işleyeceğiz.

4. Webmaster kategorisi altında bir webtasarımcının daha doğrusu webtasarımcı olmak isteyenlere yardımcı olabileceğini düşündüğümüz tasarım, kodlama konularını işleyeceğiz.

5. Ve son olarak Kişisel Gelişim kategorisi altında faydalı olabileceğini düşündüğümüz yabancı dil eğitim videoları ve genel olarak kişisel gelişimin konusu olan diğer bilgilendirici konuları işlemeye ve paylaşmaya çalışacağız.

Bunlar haricinde ilerleyen zamanlarda aklımıza gelebilecek farklı konular olursa onlar hakkında da araştırılmış-doğrulanmış-test edilmiş konuları da yazacağız.

Bu yazıyı burada bitiriyor ve ilk konuda görüşmek üzere Selam ve Dua ile diyoruz.

Post a Comment

 
Top